S-pentue, isä ja emä

Pentueen vanhemmat ovat terveitä, riistaverisiä, metsästyskäytössä (myös metsä) olevia hyväluonteisia kotikoiria. Molemmat koirat ovat sukutaustoiltaan erinomaisia. Yhdistelmä on saksanseisojakerhon jalostustoimikunnan hyväksymä.


Hector

Isä: Fuglevang's Hector 2v
Saksalais-Tanskalainen suvultaan. Väri: päistärikko. Koko 55-56 cm, metsästyskoe 2 x AVO1 jo nuorena voittajaluokkaan noussut koira, näyttely SERT (CACIB) PU (14.6.2009), lonkat A/A (terve). Ystävällinen, rauhallinen ja sosiaalinen luonne.

Hectorin haku on nopeaa ja riistallepyrkivää. Se on erinomainen noutaja. Tanskassa vieraillessamme näin myös Hectorin innokasta uintia. Tottelevaisuus on erinomaista sekä riistalla että kotioloissa. Se on ollut täysin terve koira.

Molemmat Hectorin vanhemmat ovat Tanskan metsästysvalioita, emä on lisäksi Tanskan muotovalio.

Hector on erittäin varhaiskypsästä pentueesta. Mainittakoon että Hectorin samanikäinen Heiki-sisko voitti Tanskan münsterimestaruuden kaikkien aikojen nuorimpana koirana noin puolentoista vuoden iässä. Sama koira voitti myöhemmin myös eri seisojarotujen välisen kisan toistaiseksi ainoana münsterinä koskaan.

maisa

Emä: Stalker's Heike eli "Maisa" 7v.
Tanskan tuonti. Väri: ruskea-valkoinen. Koko 53,5 cm, KAER: AVO3 (metsäkoe), Näyttely: SERT, Toko: ALO1, lonkat A/A (terve).
Erinomainen jälkeläisnäyttö.
Maisa on erinomainen linnunlöytäjä ja -käsittelijä jonka avanssi on tulinen ja yhteyttäpitävä. Varma noutaja.

Maisan isä on Tanskan sekä kansainvälinen muotovalio.

Terve koira, josta on allekirjoitettu ssk:n jalostustoimikunnalle terveysvakuuslomake.
Lisäys: 25.12.2012 Maisa on edelleen terve ja toimintakykyinen koira ollessaan nyt 10,5 vuotias.

Hector ja Maisa
Hector ja Maisa Tanskassa huhtikuussa 2009
Pennut Esittely T-pentue S-pentue Yhteystiedot